ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Οι όροι και οι προϋποθέσεις κράτησης θέσης συμμετοχής στην εκπαίδευση, που αναγράφονται παρακάτω ισχύουν για κρατήσεις που πραγματοποιούνται από την επίσημη ανακοίνωση της εκάστοτε εκπαίδευσης από τον έντυπο τύπο ή την επίσημη ιστοσελίδα μας ή την υπό μορφή εκδήλωσης στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter, G+, LinkedIn) με κοινοποίηση από την σελίδα μας ή από τον εκπαιδευτή μας στο profile σας ή σε κάποια ομάδα καθώς και για κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου είτε μέσω επικοινωνίας της τηλεφωνικής γραμμής  :

  1. Για να διασφαλιστεί / επικυρωθεί ή κράτηση για την συμμετοχής σας απαιτείται προκαταβολή 25% του συνολικού κόστους της εκπαίδευσης. Μπορείτε να πληρώσετε την προκαταβολή μέσω τραπεζικού εμβάσματος ή κατάθεσης στην Τράπεζα Πειραιώς (με σημείωση την ημερομηνία διεξαγωγής της εκπαίδευσης), επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να σας δοθούν οι κατάλληλες πληροφορίες. Μόλις επικυρωθεί η κράτηση σας θα λάβετε μια επιβεβαίωση κράτησης μέσω email ή sms όπου θα αναγράφονται όλα τα στοιχεία κράτησης σας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τα στοιχεία κράτησης σας και επικοινωνήστε μαζί  μας το συντομότερο δυνατό για τυχών αλλαγές  ή απορίες στο safetyfirstresponse@gmail.com ή στo τηλέφωνo επικοινωνίας 698.076.7838
  2. Το υπολειπόμενο οφειλόμενο  ποσό μπορεί να εξοφληθεί μέχρι και την τελευταία μέρα της εκπαίδευσης. Μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό είτε πληρώνοντας με μετρητά είτε  μέσω τραπεζικού εμβάσματος ή κατάθεσης στην Τράπεζα Πειραιώς. Σε περίπτωση που επιθυμείτε η πληρωμή να γίνει μέσω τραπεζικού εμβάσματος επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να σας δοθούν οι κατάλληλες πληροφορίες.
  3. H επίσημη ώρα άφιξης είναι 30 λεπτά πριν την έναρξη της εκπαίδευσης & αναχώρησης είναι η λήξη της ή με την ολοκλήρωση της ενότητας. Σε περίπτωση άφιξης αργότερα της ώρας έναρξης παρακαλούμε να επισημαίνεται κατά την διάρκεια της κράτησης σας.
  4. Εάν υπάρχουν φυσικοί φραγμοί (εγκυμοσύνη, πρόβλημα στα γόνατα, στην μέση, επιχείλιος έρπις ή κάποιο άλλο νόσημα) που θα σας εμποδίσουν να πράξετε δεξιότητες απαιτείται να μας ενημερώσετε κατά την διαδικασία κράτησης για την συμμετοχή σας, ώστε να προσαρμόσουμε την τέλεση της δεξιότητας για εσάς διαφορετικά.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Παρακαλώ επικοινωνήστε το συντομότερο δυνατό μαζί μας για τυχών αλλαγές ή ακυρώσεις στην κράτηση σας προς αποφυγή ανεπιθύμητων χρεώσεων.

  1. Για ακυρώσεις κράτησής 20 ημέρες πριν την ημερομηνία της εκπαίδευσης δεν υπάρχουν έξτρα χρεώσεις και σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας στο ακέραιο.
  2. Για ακυρώσεις μεταξύ 20ης και 7ης ημέρας πριν την ημερομηνία της εκπαίδευσης θα χρεωθείτε το 5% του ποσού της κράτησης σας για την εκπαίδευση.
  3. Για ακυρώσεις μεταξύ 7ης και 1ης ημέρας πριν την ημερομηνία της εκπαίδευσης θα χρεωθείτε το 50% του συνολικής κράτησης σας.
  4. Για ακύρωση της συμμετοχής σας την ημέρα της εκπαίδευσης σας δεν επιστρέφονται τα χρήματα της προκαταβολής.

Από τη πλευρά μας υπάρχει πάντα η πρόθεση να δείξουμε κατανόηση σε ειδικές περιπτώσεις- περιστάσεις για να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση για την ικανοποίηση των αναγκών σας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.