Το ανθρώπινο σώμα από κατασκευής του έχει τέτοια δομή ώστε να μπορεί να προσαρμόζεται ενίοτε σε περιβαλλοντικές αλλαγές και να ανταποκρίνεται σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς κινδύνους που απειλούν την εύρυθμη λειτουργία του. Καθημερινά βρισκόμαστε σε κίνδυνο να αναπτύξουμε μια ασθένεια ή να τραυματιστούμε, οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή είτε από φυσικούς κινδύνους είτε από ανθρωπογενής.

Η SAFETY FIRST RESPONSE προσφέρει μεταξύ άλλων, υπηρεσίες εκπαίδευσης στην ασφάλεια και υγεία στην εργασία, σε πολίτες και εθελοντές. Πιστεύουμε ότι οι καλύτεροι για να παρέχουν αυτή την εκπαίδευση είναι εμπειρογνώμονες, που ασχολούνται με πραγματικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Έχοντας από πρώτο χέρι την γνώση και την εμπειρία, τους επιτρέπει να εφαρμόζουν στην εκπαίδευση (με πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας), σενάρια από την πραγματική ζωή κάνοντας την εκπαίδευση πιο ενδιαφέρουσα και σχετική, για τους εκπαιδευόμενους μας.

Οι εκπαιδεύσεις δύναται να πραγματοποιούνται για :

    • Επιχειρήσεις και Εθελοντικές ομάδες στον χώρο τους, σε μια ατμόσφαιρα ευχάριστη, ώστε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας ή τουλάχιστον να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες από αυτές .

    • Πολίτες και Εργαζόμενους σε χώρο που έχει επιλέξει η SAFETY FIRST RESPONSE, ανάλογο των απαιτήσεων της εκπαίδευσης.

Παροχές εκπαίδευσης

Ο/Η εκπαιδευόμενος/η παραλαμβάνει πριν την έναρξη του σεμιναρίου Εκπαιδευτικό Φάκελο με τα εξής περιεχόμενα :

    • Σημειωματάριο

    • Στυλό

    • Το Εγχειρίδιο του σεμιναρίου

    • Μαντιλάκι εμφυσήσεων

    • Ενημερωτικά έντυπα

Επίσης παρέχονται για τον κάθε ένα εκπαιδευτικά υλικά για την πραγματοποίηση των πρακτικών δεξιοτήτων.

Τρόπος Αξιολόγησης

  Στο τέλος της εκπαίδευσης γίνεται γραπτή αξιολόγηση στην οποία θα πρέπει να επιτύχει ο εκπαιδευόμενος τουλάχιστον στο 35% των ερωτήσεων, σε διαφορετική περίπτωση παρακολουθεί την εκπαίδευση εκ νέου χωρίς κόστος μέσα σε διάστημα 3 μηνών. 

Χορηγείται

Με την επιτυχή αξιολόγηση λαμβάνεται πιστοποίηση και κάρτα πορτοφολιού. Η Πιστοποίηση έχει ισχύ 3 έτη και είναι Αναγνωρισμένη στην Ευρωπαϊκή Ένωση και Διεθνώς καθώς εναρμονίζεται με τα πρότυπα εκπαίδευσης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία(osha), τον Διεθνή Οργανισμό για την Εργασία (ILO) και την Διεθνή Επιτροπή Συνδέσμων για την Αναζωογόνηση (ILCOR).

Προαπαιτούμενα:

Για την συμμετοχή στα προγράμματα εκπαίδευσης θα πρέπει :

    1. Να γίνει προεγγραφή με Τραπεζική κατάθεση ή έμβασμα ως προκαταβολή .

    2. Επαλήθευση στοιχείων και επικύρωση συμμετοχής

    3. Υποχρεωτική και αναγκαία η Αποδοχή των «Όρων – Προϋποθέσεων συμμετοχής & Πολιτικής Ακυρώσεων» της SAFETY FIRST RESPONSE. (ΕΔΩ)

Εκπτώσεις:

Με την εγγραφή δίδεται προκαταβολή το 25% του συνολικού κόστους της εκπαίδευσης. Σε περίπτωση έγκαιρης εγγραφής με εξόφληση έως 1 μήνα πριν, θα υπάρχει έκπτωση ανά άτομο 20% καθώς και για ανέργους με την επίδειξη νόμιμου αποδεικτικού.
Σε Πυροσβέστες, Αστυνομικούς, Λιμενικούς, Στρατιωτικούς, προσωπικό ΕΚΑΒ, Πολιτικής Προστασίας, Νοσοκομείων, Εθελοντικών Οργανώσεων, δίδεται έκπτωση 10% ανά άτομο. Για το πρόγραμμα εκπαίδευσης της Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογώνησης και χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή ΔΕΝ δίδεται έκπτωση.

 

 

 

 

 

ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ & ΑΕΑ

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΚΑΡΠΑ & ΑΕΑ

ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ